onSchedule

Geschiedenis

Bospurus Yachting is opgericht in 2004. Sinds de jaren ‘90 van de vorige eeuw is de oprichter en eigenaar Murat Karacan professioneel verbonden met de watersport. Hij begon zijn carrière als botenbouwer bij een van de grootste sloepenproducenten van Nederland en leerde op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak. Daarbij stond altijd de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van sloepen voorop. Na ruim 10 jaar voor Makma te hebben gewerkt, begon hij voor zichzelf. Onder leiding van ons bedrijf zijn er in deze periode honderden sloepen gebouwd.

Wij controleren het volledige productieproces, van de grondstoffen tot aan de opgeleverde sloep. De productie en aanpassingen worden gedaan in onze eigen scheepswerf. Of het nu gaat om de aankoop van een sloep of het onderhoud ervan, bij Bospurus Yachting bent u op het juiste adres.

Werf

In de twintig jaar dat we in Leiden bestaan, zijn we uit ons jasje gegroeid. Sinds 2020 hebben wij in Den Haag een grotere werf. Hier werken uitsluitend vakmensen aan onze sloepen. Hier beschikken wij behalve over een productiewerkplaats, ook over een ruime showroom waar u de kwaliteit van onze sloepen kunt zien en ervaren. Ervaar het zelf en stap aan boord voor een proefvaart.

Opgericht in 2004

Bouw van sloepen in eigen scheepswerf

Een grote showroom in Den Haag

Zowel verhuur als verkoop van sloepen