onSchedule

Boek hier de Premium 530!

Door de grote vraag naar sloepen voor de verhuur, hebben wij ook een aparte vloot gereserveerd voor de verhuur in Leiden. Onze sloepen zijn namelijk uitermate geschikt voor de verhuur. De premium 530 is sterk, stabiel en betrouwbaar.

Varen door het historische centrum van Leiden is de leukste manier om de stad te verkennen. Door de vele grachten is er voldoende te zien van de stad. Ook voor de natuurliefhebber is er genoeg te vertoeven, want binnen no-time vaar je richting de Kaag. We helpen je graag verder met de mooiste vaarroutes van Leiden voor een unieke boottocht door de sleutelstad.

Lengte 5,30m

Breedte 1,85m

Diepgang 0,50m

Voor maximaal 5 personen

Te boeken in blokken van 4 uur

Deze sloep boeken

[edgtf_booked_calendar calendar=”117″ calendar_title_tag=”” calendar_skin=”default” calendar_size=”large” calendar_style=”calendar”]
Anker

Informatie bij verhuur

Arrangementen
Koelbox 1: Fris pakket

Koelbox 1: 2x Coca Cola, 2x Spa blauw, 2x Sprite (€14,50)

Koelbox 2: Bier pakket

6x Corona of 6x Heineken (€14,50)

Koelbox 3: Fles wijn

Fles wijn (rood/wit/rosé) (€14,50)

Veel gestelde vragen
Zit de brandstofprijs in de prijs van de huur inbegrepen?

Nee. Wij zorgen voor een volle tank bij vertrek vanuit de haven. Als u weer arriveert, zullen wij de tank weer vullen. De verbruikte brandstof zullen wij inhouden op de borg.

Wordt er borg ingehouden als ik een sloep huur?

Ja. Wij brengen €150 borg per sloep in rekening. Deze betaalt u op locatie en kan zowel contant als per Tikkie aan ons worden voldaan. Na afloop wordt de borg weer aan u overhandigd of teruggestort.

Mogen huisdieren mee aan boord?

Nee. Ondanks dat wij een groot dierenliefhebber zijn, is het helaas niet toegestaan om uw huisdieren mee te nemen op de sloep.

Is het huren van de sloep op eigen risico?

Ja. Het huren van een sloep is op eigen risico. Wij zijn verzekerd, maar eventuele schade kan op u worden verhaald. Hiervoor tekent u een overeenkomst alvorens u met de sloep het water op gaat.

Heb ik een vaarbewijs nodig om de sloep te besturen?

Nee. U heeft geen vaarbewijs nodig om met onze sloepen te varen. Bij aankomst voorzien wij u van instructies over de omgang van de sloep.

Geweldige ervaring!

Wij hebben hier vorige week de Premium 530 gehuurd voor vier uurtjes. Samen met mij man en twee kinderen. We werden vriendelijk ontvangen en werd er ons eerst kort uitleg gegeven over de vaarroute. Vervolgens mochten we het water op hebben we vier uur lang kunnen genieten. Mooie sloep overigens.

Fleur

Good service

Great boats, friendly owner.

Jacqueline

Rondje kaag, mooie sloep.

Hier vanochtend een mooi sloepje gehuurd (Premium 530). Je hebt genoeg tijd voor een rondje Kaag en Leidse grachten.

Zwanenburg

Vaste klant

We komen hier al jaren. Tijdje niet geweest, nu weer een bootje gehuurd. En was weer als van ouds! Perfect onderhouden bootjes.

Rob

Thanks!

Many thanks for excellent service. We had an excellent boat trip.

Jacob

Zeker zijn van een sloep?

Reserveer dan tijdig via onze boekingspagina!

We adviseren je ook om de druktemeter in acht te nemen. Hoe hoger het druktepercentage, des te minder kans op beschikbare sloepen.

Maandag 0

Dinsdag 0

Woensdag 0

Donderdag 0

Vrijdag 0

Zaterdag 0

Zondag 0